KÖZEL 500 EZER FORINT TÁMOGATÁST KAPHATSZ AZONNAL KÉSZPÉNZBEN HA BAJBAN VAGY – ÍGY IGÉNYELD – MUTATJUK!









Manapság egyre több embernek okoz gondot befizetni a  havi számlákat, csekkeket, sokszor a  mindennapi betevőre sem jut, így a  csekkek szorulnak a legutolsó helyre.Ezeken a nehéz sorban élő megszorult emberek kíván segíteni a  kimondottan ilyen céllal létrejött Hálózat Alapítvány. AZONNALI  500 EZER FT TÁMOGATÁS

A Hálózat Alapítvány minden segítséget megad a a távhő díjak, szennyvíz elvezetési díjak, csatorna díjak, szemétszállítási díjak és további lakhatással kapcsolatos díjak összegének kifizetéséhez, a már meglévő hátralék kifizetéséhez.

A Hálózat Alapítvány, minden olyan budapesti lakosnak segíteni kíván, akik nehéz szociális helyzetbe, krízishelyzetbe kerültek és önerejükből már képtelenek kimászni a  begyűrűzni látszó kelepcéből.A cél, hogy mindenkinek jusson annyi, hogy emberhez méltó életkörülmények között élhessen!

A Hálózat Alapítvány erre a  célra különféle támogatási formákat dolgozott ki:






1.Hátralékkiegyenlítő támogatás: ez a támogatás, mint ahogyan a neve is mutatja azok vehetik igénybe akik a  lakhatási költségeket illetően, a közüzemi számlák tekintetében hátralékot halmoztak fel.Ezt a  fajta támogatást egy embernek az alapítvány három évente csak egyszer tudja folyósítani.



Még több közérdekű cikk itt található: KATTINTS IDE

A teljes cikk itt található: